Pevačica Alka Vuica, iako puni 63 godine, i dalje oduševljava izgledom. O njenom životu se uvek mnogo pisalo, naročito o muškarcima koje je volela. Šuškalo se o zabranjenim ljubavima, a možda se najviše pričalo o poznanstvu sa Bajagom, koji joj je posvetio dve pesme: "Zažmuri" i "Sa druge strane jastuka".

Jedna od njenih najvećih ljubavi je bio Vuk Veličković, poznatiji pod umetničkim imenom Vuk Vidor, sa kojim je dobila sina Arijana. Upoznali su se 1988, a i danas su u dobrim odnosima.

Uvek je plenila izgledom i važila je za kraljicu dobrog stajlinga koja je zavodljiva u svakoj životnoj dobi. Ipak, ona je govorila da se teško nosi sa procesom starenja. 

"Jako mi smeta taj proces starenja. Neki dan su mi doneli neke fotke iz mladosti i nije mi bilo dobro. Najžalosnije je to što čovek nije svestan sebe onda kada najbolje izgleda. Tek posle shvatiš kako si bio zgodan. Ali onda sam  odlučila sebi da kažem "danas izgledaš najbolje što ćeš ikadajer ćeš izgledati sve gore i gore", osim ako se ne izoperišem kao Šer. Ali šta fali Šer, šta to nije genijalno kako ona izgleda sa skoro osam banki? Meni je ona fenomenalna. Ne volim bore i starenje, grozno.", navela je jednom prilikom za hrvatsko izdanje magazina Story.

"Nekako me život razmazio, uvek sam dobro izgledala više-manje, nisam nikad bila neka preterana lepotica, ali sam dobro izgledala. I onda kada sam videla neke prve znakove starenja tamo oko pedesetih, onda sam se užasnula. To je nešto neverovatno. Eh, ti muškarci, oni bolje stare od žena. Ali možda je to nama u glavi, to da frajer može biti poželjan i sa 50, a mi žene ne. Zato mi se baš sviđa to što Šer radi, a to je da dokazuje da može biti poželjna i frajeru s 40, a ona ima 80. Neki kažu da ga je platila, pa neka je, šta je briga", ispričala je tada Vuica. 

Pogledajte i Alka Vuica bila ljubavnica fudbaleru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Alka Vuica o skandalu Bajage i Lukasa Kurir televizija

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.