Najbolji teniser planete Novak Đoković bio je primoran da, zbog ozbiljne povrede, napusti Rolan Garos. Povreda meniskusa desnog kolena nije mogla da čeka, pa je naš teniser već dan kasnije operisan u jednoj privatnoj klinici u Parizu.

Na sveopštu radost operacija je dobro prošla, Novak je isti dan pušten na kućno lečenje, a navijačima zabrinutim za njegovo zdravlje napisao je na društvenim mrežama:

"Posle pucanja meniskusa tokom poslednjeg meča morao sam da donesem neke teške odluke. Još uvek sve proživljavam, ali srećan sam što mogu da vas obavestim da je operacija prošla u najboljem redu", a objavu je ispratio fotografijom na kojoj nasmejan, i naslonjen na štake, pozira sa suprugom Jelenom i članovima svog tima, dok se u pozadini vidi Ajfelova kula. Najbolji rukometaš svih vremena, kapiten francuske reprezentacije, uputio ga je na kliniku, kod doktora koji je svojevremeno i njega operisao.

Slavni rukometaš rođen je u Nišu, pre 40 godina, ali je veći deo života proveo u Francuskoj, gde je izgradio impresivnu sportsku karijeru.

Pogledajte i koga je Jelena volela pre Noleta?

BONUS VIDEO:

Novak Đoković  X/edgeaiofficial

 Tekst: Hello/Lepa&Srećna/K.L.