Prva ljubav pevačice Alke Vuice bio je bubnjar grupe "Srebrna krila" Adi Karaselimović, kog je upoznala kad je imala 18 godina i sa njim u ljubavi provela četiri godine. Nakon toga, spekulisalo se da je imala romansu sa Goranom Bregovićem, ali i sa Momčilom Bajagićem Bajagom, a najviše pažnje izazvala je njena veza sa hrvatskim fudbalerom Igorom Štimcem.

Ništa u toj priči možda ne bi bilo toliko zanimljivo, da Igor nije bio oženjen. Štimac je, naime, bio u braku sa Suzanom Žunić, nekadašnjom Mis Jugoslavije, koju je upoznao u trenutku kada su oboje bili na vrhuncu uspeha i popularnosti. U braku su dobili dve ćerke i sina, a glasine o Igorovim neverstvima nisu prestajale da kruže.

Pričao se da je fudbaler Suzanu varao sa misicama, pevačicama i glumicama, te da se tim aferama ne zna broj, ali ime jedne od njegovih ljubavnica javno je potvrđeno. U pitanju je bila Alka Vuica, koja je o svojoj aferi sa Igorom jednom prilikom i javno govorila.

"Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu", rekla je Alka u jednom intervjuu.

Suzana je Igoru najpre oprostila preljubu, ali je nekoliko godina kasnije njihov brak, dug dve decenije, ipak okončan.

"Zaista je ponižavajuće shvatiti da ste mnogo puta sedeli u društvu s osobama s kojima vas je suprug prevario, a da vi o tome niste imali pojma. Sve te devojke, a pogotovo Alka, zapravo su mi pomogle da promenim svoj život nabolje. Nakon što sam proživela to poniženje i razočaranje u Igora kao osobu, ne kao u muža, okrenula sam se sebi i svojim hobijima, jer jedino sam tako mogla da sačuvam unutrašnji mir", ispričala je svojevremeno Suzana, koja je nakon svega što joj se desilo, kako se pisalo, upala u depresiju i trebalo joj je nekoliko godina da se iz nje izvuče.

Danas je Suzana posvećena slikarstvu i uživa u drugom braku, sa košarkaškim trenerom Damirom Milačićem za kog se udala 2015. godine, nakon šest godina veze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna