Želite da transformišete svoj izgled na brzinu i da imate više samopouzdanja? Smeta vam kada je potrebno da se spremite za posao ili neki događaj, a nervira vas kako izgledate kada se obučete i „ispada“ vam stomak. Preko noći višak ne može da nestane, ali može u tom trenutku uz Slim n Fit muški steznik!

Udoban ali takođe i praktičan dizajn Slim n Lift steznika pruža trenutni efekat mršavljenja dok se udobno prilagođava telu ispod svih vrsta odeće. Steznik za muškarce Slim n Lift je udobna majica koja čini da mušarac izgleda mršavije i u dobroj formi, a da pritom ne mora prolaziti kroz proces od nekoliko meseci mukotrpnog vežbanja u teretani i iscrpljujućih dijeta. 

1. steznik (1).jpg
Foto: PROMO 

Ova revolucionarna majica za muškarce je prozračna što je čini vrlo udobnom za nošenje. Zbog svoje vrhunske elastičnosti, ovaj steznik se rasteže i prilagođava telu kako bi se dobio pravilan i vitkiji oblik figure. Visokokvalitetni najlon i spandeks omogućavaju da majica ostane dugo u svom originalnom obliku.

Steznik je napravljen za nošenje ispod bilo koje vrste odeće, kao što su majice za vežbanje, sportske majice, džemperi i svečane košulje. U vreme užurbanog stila života, lakši način da izgledamo vitko je itekako dobro došao, a to je upravo ono što će ovu majicu učiniti omiljenim odevnim predmetom u muškom ormanu. Slim n Lift majica za mršavljenje daje čvrst oblik stomaku i prijatna je za nošenje ispod svake odevne kombinacije. Sportski dizajn bez rukava omogućava slobodno kretanje i vežbanje, što znači da se može nositi kao potkošulja ispod odeće ili kao steznik tokom treninga u teretani.

2. steznik (1).jpg
Foto: PROMO 

Brige o izbačenom stomaku i velikim muškim grudima su sada prošlost kada postoji jednostavan način za vitkiju figuru što će svakom muškarcu pored zdravog izgleda, povećati i nivo samopouzdanja. Jedinstveno dizajnirani paneli za učvršćivanje tela će zategnuti izbačen stomak i opuštene muške grudi. Osim što vas čini vitkijim, prozračni materijali takođe poboljšavaju cirkulaciju krvi, pomažu u podršci leđima i pravilnom držanju.

OVDE možete poručiti steznik po ceni od 1.450 rsd. Dostupan je u beloj boji i u veličini od M do 3XL. Za više informacija možete pozvati i broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.