Fanovi Jelene Rozge najčešće komentarišu da se ona uopšte ne menja. Linija joj je zaista savršena, a ovog leta će proslaviti 47 rođendan. Poznato je da ima 57 kilograma, ali i da ne može da se ugoji zbog problema sa štitnom žlezdom. Pre 18 godina otkrivena joj je hipertiroidoza, a zatim i tahikardija.

"Moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali na to utiče i genetika i to što živim pored mora. Štitna žlezda me ponekad baš zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva", rekla je Rozga svojevremeno.

Ne skriva da je veliki gurman, ali pazi šta jede.

"Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada dam sebi oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu i laganiju ishranu, sa dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje", rekla je Rozga jednom prilikom za express.ba.

Ne voli pršutinu ni jagnjetinu, ali svakodnevno jede supu. Liniju održava i stalnom fizičkom aktivnošću, a i na bini je veoma energična.

"Na pozornici provedem nekoliko sati pevajući i plešući i to je odličan način da ostanete fit i u dobroj kondiciji", istakla je Rozga. Ujutru voli da doručkuje omlet sa belancima, maslinama i mladim sirom, a za ručak je supa, meso i salata. Večera je najčešće rezervisana za ribu i povrće.

Pogledajte i šta jede Novak Đoković.

BONUS VIDEO:

JELENA ROZGA PRIMENJUJE RUSKU ŠKOLU: Tempo je ludački, nemam vremena, ALI RADUJEM SE SAMO JEDNOM  Kurir televizija

 Tekst: Story.hr/Lepa&Srećna/K.L.