Sara Džesika Parker, poznata po ulozi Keri Bredšo u čuvenoj seriji "Se*s i grad" oduševljava mnoge svežim izgledom u šestoj deceniji. Pored vitke figure, može da se pohvali i sjajnim izgledom lica. O svojoj svakodnevnoj rutini čišćenja i nege kože, koja je veoma jednostavna, govorila je u emisiji kod Karolajn Hirons:

"Najpre čistim trepavice, a onda koristim balzam za skidanje šminke", počela je glumica.

Za dalje čišćenje koristi vlažne maramice koje nemaju miris, i to brenda "Boots" koji važi za jedan od pristupačnijih. Briše celo lice, jer je u strahu da će joj pore ostati začepljene. Nakon toga sledi umivanje, za koje kaže da joj nije važno koji proizvod uzima:

"Koristim iskreno bilo šta. Bilo koji sapun, nije me briga".

Na pitanje voditeljke koje 3 stvari bi odmah uzela ako bi njena polica sa kozmetiko počela da gori, glumica je odgovorila bez mnogo dileme. Na prvom mestu je hidratantna krema za negu kože, koju često nosi sa sobom u torbi i prosto je obožava. Odmah je tu i olovka za oči, kao i četkica za senku, koju teško pronalazi.

"Imam veoma specifičan ukus", naglasila je glumica i dodala da bi sigurno pokupila i sjaj za usne, kao i parfem.

"Tri različita parfema, zapravo. I najviše volim muške parfeme, koji su sada i postali univerzalni i nisu namenjeni nikome posebno", zaključila je Sara.

Pogledajte šta je Sara Džesika Parker rekla o svojim omiljenim proizvodima za kožu:

Pogledajte i kako Sara Džesika Parker neguje kosu.

BONUS VIDEO:

Džesika Bil o savršenim roditeljima TikTok/jessbiel

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.