Voditeljka Dragana Kosjerina udaje se 9. juna za verenika Borana Perduva, saznaje Kurir. Svadba će biti u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, gde će se okupiti kumovi, porodica, kolege i prijatelji mladenaca.

Njihova romansa počela je još 2018. godine, kada je voditeljka bila pacijent i izabrala doktora Perduva za svog lekara. Voditeljka je kasnije govorila da je odmah znala da su stvoreni jedno za drugo, jer im je prvi razgovor trajao 10 sati.

"Meni se to dosad nije dešavalo. U prethodnim vezama se očekivalo bezuslovno prilagođavanje kao dokaz ljubavi i posvećenosti, što nikad ne rezultira srećnim krajem. Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo" izjavila je ona svojevremeno za medije.

Verili su se 2019. godine u Grčkoj, dok su šetali Akropoljem i obilazili okolne znamenitosti. Ovaj momenat, kada je voditeljka rekla "sudbonosno DA", zabeležili su prijatelji, koji su se u tom trenutku našli sa njima i bili svedoci romantičnog trenutka.

Planirali su da se venčaju tokom leta 2020. ali im je korona poremetila planove, te je venčanje tek sada došlo na red.

Pogledajte i kako je izgledala Dragana Kosjerina na Evroviziji.

BONUS VIDEO:

Dragana Kosjerina se penje na zid instagram/dragana.kosjerina

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.