Anastasija Ražnatović i njen muž Nemanja Gudelj su se venčali juče u vili Cece Ražnatović na Dedinju, a danas su objavili i nekoliko slika na društvenim mrežama.

Cecina ćerka je bila u satenskoj haljini u boji slonovače, a poznati fudbaler je obukao belu košulju i crne pantalone.

Međutim, upravo te pantalone su danas u centru pažnje na društvenim mrežama, jer na sebi imaju specijalno dizajniranu etiketu koja izgleda kao malo veća markica sa cenom.

Neobičan model je odmah inspirisao komentare u stilu: "Nije skinuo etiketu", "Da li planira da vrati pantalone... " Anastasija nije izdržala već je odmah uzvratila novom objavom. "Da rešimo aferu etiketa", napisala je uz fotografiju modela koji je njen muž nosio na venčanju u Beogradu.

Na slici se vidi da je reč o pantalonama modne kuće "Luj Viton", a izgleda kao da je i predviđeno da se nose sa etiketom. 

anastasija raznatovic nemanja gudelj vencanje etiketa na pantalonama.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Reč je o pantalonama sašivenim od crnog pamuka, na kojima je celom dužinom tkan logotip čuvenog brenda, pa i nose naziv "Monogram". Pored levog prednjeg džepa je predimenzionirana crna etiketa sa zlatnim crtežima, okačena na maloj alki. Međutim, na drugim slikama na sajtu brenda su ove iste pantalone - i bez etikete.

Zato smo kontaktirali "Luj Viton" da razjasnimo da li je ovo samo zanimljiv detalj koji se skida ili je predviđeno da se etiketa nosi kao deo dizajna. Ljubazna Dženifer H. nam je brzo odgovorila, potvrdivši da je etiketa deo dizajna, ali da može i da se skine ukoliko mušterija tako želi.

Za nešto više od 1.100 evra, koliko koštaju ove pantalone, svakako da mušterija može da bira! Kako biste vi savetovali svom dečku ili mužu da ih nosi? Sa etiketom ili bez nje? Pogledajte još slika Anastasije i Gudelja i pročitajte zašto se u Cecinoj kući ponovo sprema slavlje.

Instagram / rachiddriverchaff, Instagram / raznatovicanastasija Cecina ćerka se venčala i pred matičarem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Anastasija Ražnatović bacila bidermajer #instagram/raznatovicanastasija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.