O koncertima  Aleksandre  Prijović se i dalje priča, a naročitu pažnju su privukli gosti koje je dovela na nastupe u Zagrebu. Podsetimo, pored Lepe Brene koja je zapevala na njenom četvrtom koncertu, tu su bili i Jelena Rozga, Aco Pejović, Saša Matić, Željko Samardžić, ali i velika iznenađenja iz "mlađe plejade".

Tako je publika mogla da uživa i u nastupu MC Stojana i Tee Tairović, a svi su se pitali da li će se možda pojaviti i Milica Pavlović. O rivalitetu između nje i Prije se ispredaju priče otkako su obe najavile koncerte u beogradskoj Areni.

Zato je s oduševljenjem dočekan Aleksandrin pozdrav koji je uputila "Senjoriti" u publici, a sad je odala i koju još pevačicu je želela da ugosti na koncertu.

"Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle da budu moje gošće, iako sam to jako želela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvek sam tu, da podržim kvalitet, rad, nešto što vredi, što publika voli", rekla je Aleksandra za Blic. 

aleksandra prijovic koncert haljina 5.JPG
ATA / Antonio Ahel 

"U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim da se zahvalim Milici. Pošto nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla ispala je jedan veliki car, podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dve smo pričale nakon koncerta i rekla mi: `Radujem se, jer smo nekada nas dve zajedno počele, a pogledaj gde smo danas`", kazala je pevačica.

Milica Pavlović
ATA / Antonio Ahel 

Aleksandru je posebno potresla priča jedne majke koja je dovela ćerku na koncert. "Prišla mi je jedna gospođa sa jednom devojčicom, koja ne znam da li ima više od deset ili dvanaest godina i rekla mi: `Imam petoro dece, a moj muž je na nekom boljem mestu, a ja sam svojoj ćerki ispunila želju i dala sam zadnji dinar da kupim kartu da dođe na tvoj koncert`.

Da sam to znala ne bih dozvolila nikada da kupe kartu", rekla je Prija. Pogledajte galeriju njenih slika sa nastupa i pročitajte koliko je, prema nekim procenama, zaradila.

ATA / Antonio Ahel Kombinezoni, večernje toalete, kožni modeli

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Evo šta zagrebčani misle o Aleksandri Prijović Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / Blic