Šarmantna pevačica Jelena Rozga napunila je 46 godina, a tokom karijere koja traje skoro tri decenije gotovo uvek joj je polazilo za rukom da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Jelena je sa samo 19 godina postala pevačica grupe "Magazin", a nakon 10 godina provedenih u popularnom bendu otpočela je solo karijeru i nastavila da niže hitove i velike uspehe.

Budući da važi za jednu od najlepših dama u regionu, interesovanje za njen emotivni život nikada nije jenjavalo, ali Jelena svoje partnere nije eksponirala, osim jednog. Reč je o devet godina mlađem muzičaru Stjepanu Hauseru, sa kojim je vezu otpočela 2015. godine. Prvi put su zajedno viđeni u Ljubljani na koncertu grupe "2Cellos" čiji je Stjepan bio član, prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a u februaru 2016. su se verili.

"Nikad nisam bila srećnija, verujem da je i to povezano s unutrašnjim mirom i zadovoljstvom. Zaljubljena žena je najlepša žena. I danas, baš kao i uvek dosad, smatram da je ljubav najdivnija stvar koja se čoveku može desiti. Voleti i biti voljen jeste smisao svega", govorila je tada Jelena.

Jelena Rozga napunila 46 godina
ATA Images/Antonio Ahel 

Međutim, do venčanja nije došlo. Umesto toga, pevačica i violončelista raskinuli su 2017, nakon dve godine ljubavi.

"Ovim putem želim da obavestim medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", rekla je Rozga tada za hrvatske medije.

Nakon raskida sa Hauserom Jelena nije eksponirala emotivni život, ali je početkom ove godine, govoreći o svojim nećacima, istakla da priželjkuje da se ostvari kao majka.

"Strašno sam ponosna na njih, moja nećaka je izrasla u veliku devojku koja zna šta hoće i ima svoj put, a nećak je dete koje još otkriva stvari, presladak je. Ponosna sam što su dobri ljudi. Naravno da bih želela više od svega svoje dete", rekla je pevačica tada za "Slobodnu Dalmaciju".

Jelena Rozga godinama se bori i sa zdravstvenim problemom - oboljenjem štitne žlezde. Već gotovo deceniju i po je na terapiji, a o tome je više puta otvoreno govorila. 

Jelena Rozga
ATA / Milan Maričić 

"Godinama imam taj problem sa štitnom, ona je pojedena, dugo sam na terapiji, nekih 14 godina. Treba se boriti, navikla sam da imam loše periode. Nisam dobre volje, stalno mi se spava, bole me mišići, ali se ne dam. Ne dam da me ona ni u čemu sprečava u životu", rekla je u januaru ove godine. 

"To ne krijem, pričam, možda mogu nekom da pomognem. Pre dva dana sam išla da pregledam krv, nalazi su mi nikad gori. Nisam najbolje, ali se trudim. To najviše utiče na moje raspoloženje, kada mi hormoni nisu u balansu. Utiče to i na moju kožu. Trudim se da što više odmaram, da budem pozitivna", pričala je takođe Jelena pre nekoliko meseci. 

Još fotografija Jelene Rozge pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačici odlično stoji crna boja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

JELENA ROZGA NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM SVOJIM IZGLEDOM! Haljina sa otvorenim leđima, a pevačicu je plašilo samo OVO  Kurir televizija