Jelena Rozgaretko otkriva lične detalje iz života, pa su tako njene ljubavi kao i porodični doživljaji daleko od očiju javnosti.

Izuzetak je bio njena dugogodišnja veza sa Stjepanom Hauserom, ali i promocija albuma "Minut srca mog" kad je pokazala svoje roditelje.

Otac Ante i majka Marija žive u Splitu, gde je rođena i Jelena. Rano su primetili njen talenat za igru, pa su je upisali na balet. Ona je završila i nižu i srednju baletsku školu, a glas je vežbala u Kulturno-umetničkom društvu "Mozaik".

Jelena Rozga
ATA / Milan Maričić 

Kaže da je ocu bila mezimica, pa joj je dopuštao sve što je želela, dok se majka trudila da bude stroga i da joj usmeri energiju na prave stvari.

Mama Marija je i danas vrlo lepa žena, pa svi kažu da se vidi na koga je Jelena.

"Ja imam prekrasne roditelje koji su me uvijek učili da ostanem fina, da nikada ne dižem nos visoko. Na kraju, imam predivan posao, srećna sam što radim to što volim", kazala je jednom prilikom.

"Imala sam sreću što sam kao dete došla u Magazin. Ostalo nije sreća već puno rada, discipline i truda koje sam uložila u poslednjih dvadeset godina karijere", rekla je Rozga. Više njenih slika pogledajte u galeriji, a pročitajte i s kakvim se zdravstvenim problemom bori već duže vreme.

Instagram / rozgajelenaofficial, Youtube/Printscreen/ ToxicTelevision Jelena Rozga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Rozga zapevala na rođendanu Ane Korać Kurir televizija