Beograd, 28. mајa 2024. – Čokolada može da bude znak ljubavi, uteha i prijatelj koji nas nikad neće izneveriti. Da li ste znali da vaša omiljena čokolada može mnogo da kaže o vašem karakteru? Ljubitelje mlečne čokolade je navodno teško prevariti, dok su obožavaoci bele čokolade veliki kreativci.

A zašto nije lako odbiti čokoladu? Žudnja za njom je jača od bilo čega jer sadrži određena svojstva koja podstiču oslobađanje dopamina, koji prirodno podstiče dobro raspoloženje.

Promo
Foto: PROMO 

Međutim, koliko god može da nas usreći, šećer, njen neizbežan sastojak, ima svoje mane. Veća konzumacija može da dovede do razvoja dijabetesa, visokog krvnog pritiska i kardiovaskularnih poremećaja, a ono što je većini nepoznato – štetan je i za našu kožu. Naime, šećer uzrokuje glikaciju, proces koji dovodi do gubitka elastičnosti i pojave bora.

Ali ne brinite, uz novi NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora možete bezbrižno da uživate u svakoj kockici omiljene poslastice. Nakon gotovo 10 godina istraživanja, Beiersdorf stručnjaci su otkrili rešenje. Sada zahvaljujući GLYCOSTOP tehnologiji i najvećoj koncentraciji čistog koenzima Q10, NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora smanjuje i najdublje bore i sprečava nastanak novih uzrokovanih glikacijom.

PROMO NIVEA SERUM
Foto: PROMO 

Za najbolje rezultate, nanesite ga dva puta dnevno – ujutro i uveče na očišćenu kožu lica.

Za dodatni rezultat mladolike kože i 4x jači efekat koristite ga u kombinaciji sa NIVEA Q10 Power Firming dnevnom kremom protiv bora.

• Smanjuje i najdublje bore za 2 nedelje i sprečava pojavu novih bora.
• Sa GLYCOSTOP tehnologijom protiv glikacije, koja štiti kožu od starenja uzrokovanog glikacijom.
• Sadrži našu najveću koncentraciju čistog koenzima Q10.
• Sprečava oštećenje uzrokovano šećerom blokiranjem 68% glikacije (in vitro) kako bi izvukao najbolje iz vaše kože.

Dostupno od maja 2024.

NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora, 30 ml – preporučena mpc 2.056,56 RSD

Za više informacija o novom proizvodu posetite: https://www.nivea.rs/proizvodi/nivea-q10-anti-wrinkle-expert-dual-action-serum-protiv-bora-90058003768820211.html

Pratite nas i na IG NIVEA global