Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja izazvalo je veliku pažnju, jer nije bilo nagoveštaja da će se to dogoditi tako brzo posle veridbe.

Ceremonija je obavljena u manastiru Rajinovac, u Grockoj, a prisustvovali su samo najbliži članovi porodice. Prva slika na Instagramu je ona na kojoj se mladenci drže za ruke, a na prstima im blistaju burme.

Uskoro je fotografiju "sveže venčanih" objavio vozač Rašid kojeg Gudeljevi vole i poštuju kao člana porodice, a na njoj su svi prvo primetili Anastasjinu haljinu.

Anastasija Ražnatović se udala
Instagram/Anastasija Ražnatović 

Mlada je bila u belom, ali nije reč o tradicionalnoj venčanici već o svečanoj večernjoj haljini do poda. Potpisuje je modna kuća "Lanvin", a kreirana je po motivima iz arhive ovog poznatog brenda.

vencanica Anastasije Raznatovic-min.jpg
Promo / net-a-porter 

Asimetričnog kroja, haljina otkriva jedno potpuno golo rame, a sa drugog pada drapirana tkanina koja se završava u dramatičnom velikom karneru na dnu. Šivena je od šarmez satena i košta 2.890 evra.

Lanvin je, inače, najstariji francuski modni brend, koje je osnovan još 1889. godine. Temelj je postavila Žana Lanvin koja je tad imala 22 godine i hrabro otvorila malenu radnju sa šeširima. Samo četiri godine kasnije, dobila je mesto u prestižnoj ulici Sent Onore i započela modno putovanje koje traje i dan-danas.

Anastasijina haljina je sašivena i u prelepoj narandžastoj boji, a više romantičnih i elegantnih modela  iste kuće pogledajte u galeriji slika.

Promo / Lanvin Romantični, lepršavi modeli od šartrez satena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Ceca bodrila zeta Gudelja na utakmici instagram/cecaraznatovic