Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su se venčali  na tajnoj ceremoniji u manastiru Rajinovac, a prema pisanju medija, prisustvovali su samo članovi najbliže porodice.

Mladenci su objavili samo fotografiju na kojoj se vidi kako se drže za ruke, a na prstima im blistaju nove burme.

Jedinu sliku sa mladom i mladoženjom je na društvenim mrežama dosad objavio Nemanjin vozač Rašid koga porodica Gudelj smatra kućnim prijateljem.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
Instagram / raznatovicanastasija 

Poznato je da su Nemanjine sestra Vanja i majka Olivera bile veoma bliske s Anastasijom u samom početku veze fudbalera sa Cecinom ćerkom. Na Instagramu su se ređale slike njih tri u provodu po Španiji, a jedna drugoj su stalno slale pozdrave, lajkove i "srca" preko društvenih mreža.

Onda su njihovi odnosi zahladneli i "otpratile" su jedna drugu s Instagrama. Kada su Anastasija i Nemanja izgubili bebu u petom mesecu trudnoće, od Vanje nije bilo ni traga ni glasa, premda je ranije stalno pokazivala koliko je bliska sa bratom.

Anastasija Ražnatović se udala
Instagram/Anastasija Ražnatović 

A sada, umesto prikladne čestitke bratu i snaji, Vanja Gudelj se oglasila citatom jedne influenserke o novcu i zdravlju.

"Pomisliš li da je sve materijalno uzalud i da novac ne znači ništa kad je zdravlje u pitanju?", navodi se u ovoj objavi. "Ljudi su uglavnom nezahvalni i uvek traže još. Zahvalite se Bogu što vam je najveći problem u životu što u punom ormaru `nemate šta da obučete` ili što ste danas dobili lošu ocenu. Ja bih dala sve na svetu da je to moj najveći problem", piše u citatu koji je objavila Vanja. Autor je devojka koja je preživela opaku bolest i kojoj se Nemanjina sestra, očito, veoma divi.

Kako se nekad provodila sa Anastasijom, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / vanjagudelj27 Gudeljevi su uvek isticali bliske porodične odnose.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Anastasija uživa sa Gudeljnom na Ibici instagram/raznatovicanastasija