Anastasija Ražnatović je iznenadila svoje obožavaoce vešću da se još jednom venčala.

Ovoga puta, obavljeno je građansko venčanje, a za mesto je odabrana vila na Dedinju u koju je došla i porodica Gudelj. Par se, podsetimo, prethodno venčao u manastiru.

Mada je bilo dosta priče o tome kako je između svekrve Olivere Gudelj i Cecine ćerke bilo nekih nesporazuma, čini se da je sve je to sad izglađeno.

Koliko su sada bliske pokazalo se i na porodičnoj slavi Gudeljevih gde su Olja i Tasa snimljene zagrljene. Takođe, Nemanjina majka i sestra su vrlo srdačno čestitale Anastasiji rođendan pre tri dana, što je objavljeno i na društvenim mrežama.

anastasija raznatovic oljivera gudelj-min.jpg
Instagram / nebooljagudelj 

Sad je Ceca imala priliku da se istakne kao domaćica, pa svi jedva čekaju da vide detalje sa svadbenog ručka. Nekoliko stvari je već viđeno na Instagramu, na primer, činjenica da je brat Veljko Ražnatović došao na venčanje u belim bermudama.

I Nemanja je bio ležerno obučen, u beloj majici i crnim pantalonama, dok je Anastasija ipak dala svečaniju notu ovoj prilici pa se slikala u satenskoj drapiranoj haljini u boji slonovače.

anastasija raznatovic vencanje gudelj i veljko 2.jpg
Instagram 

Najviše komentara izazvala je mladolika Olivera Gudelj koja je obukla roze pantalone, uz asimetrični beli top. Posebni detalji su šal i tašna koji se prelivaju u ombre nijansama od roze do bele.

olivera gudelj na vencanju nemanje i anastasije raznatovic.jpg
Foto: Zorana Jeftić 

Pogledajte još interesantnih modnih kombinacija Anastasije Ražnatović Gudelj, uključujući i onu u kojoj se venčala prvi put. Takođe, pročitajte i kakve su sve teške udarce podneli Anastasija i Gudelj otkako su zajedno.

Instagram / rachiddriverchaff, Instagram / raznatovicanastasija Cecina ćerka se venčala i pred matičarem

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.