Marina Tadić često priča u javnosti o temama o kojima se u šoubiznisu obično ćuti - nije se libila da ispriča kao je trpela pritiske muškaraca na mestima gde nastupala, govorila je o svojim problemima s anksioznošću, pa i finansijskim teškoćama.

Međutim, dugo je ćutala o svom braku, nije pokazivala muža na društvenim mrežama pa su znatiželjni fanovi priželjkivali da saznaju kako tačno izgleda muškarac kojem je pošlo za rukom da osvoji pevačicu i koji su to njegovi kvaliteti.

Tek u poslednje vreme Marina se češće pojavljuje na javnim događajima sa mužem Urošem i objavljuje detalje njihovih porodičnih zajedničkih trenutaka.

Kako je jednom kazala, njih dvoje se dugo poznaju i ljubav se rodila iz prijateljstva. 

marina tadic 8-min.jpg
Instagram / marinatadic_official 

"Imam sreću, ja sam se udala za svog prijatelja dugogodišnjeg. Dopunjujemo se, nisam dozvolila da on totalno očekuje od mene sve, da smatra da je to normalno i da se ne trudi. Moraš da ga uključiš. Koliko mu daš, toliko će i očekivati" započela je priču, pa nastavila:

"On je predivan čovek na koga ti možeš da se osloniš, prijatelj je... Sa njim sam se dosta godina družila, tačno sam znala kakve osobine ima, da li to meni prija ili ne prija. Ja nisam došla, pala s Marsa, našla ga u kafani i rodila dete. To je pogrešno, jer žene jureći za ljubavlju naiđu na nekog, učini im se da je to to, rode mu dete i posle dožive pakao. Moraš nekog da upoznaš i da vidiš njegove osobine."

3891164_screenshot-20240524-164216_ff.jpg
Instagram / marinatadic_official 

Marina je ovako objasnila zbog čega je dugi niz godina krila muža i oca svoje ćerke Vere:

"Verin tata nije javna ličnost i ne voli da se eksponira. Mi smo kao ostali parovi. Vrlo smo srećni jedno pored drugog, ali nemamo potrebu da to potenciramo i dokazujemo na društvenim mrežama. Živimo pravi život. On je pre svega divan suprug i još divniji otac. U svemu mi pomaže i ništa mu nije teško. Njih dvoje imaju svoje teme i vreme za šetnju, maženje, uspavljivanje. Trudimo se da ravnomerno utičemo na Verino odrastanje i vaspitavanje."

 Pročitajte i da i je Marina Tadić imala neke plastične operacije, a u galeriji pogledajte još njenih slika.

Instagram / marinatadic_official Srećna u braku s mužem Urošem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.