Marina Tadić 2019. godine povukla se sa estrade na neko vreme, kada je ostala trudna sa ćerkicom Verom, koju je donela na svet početkom 2020. godine. Nakon toga se, sve donedavno, retko pojavljivala na javnim događajima. Kako je istakla, želela je da maksimalno uživa u prvim godinama ćerkinog života, kao i da u svakom trenutku bude prisutna, u čemu ju je podržao i suprug Uroš, kog ne voli da eksponira javno.

Priznala je da je imala teške životne periode, a u vreme pandemije korona virusa, kada su mnoge javne ličnosti potražile alternativna zanimanja, i Marina je došla na ideju da pokrene privatni biznis. Ona je kupila kuću na Avali, koju iznajmljuje za različita slavlja, a ovaj poduhvat iziskivao je velika finansijska ulaganja.

"Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam imala", rekla je pevačica jednom prilikom za "Informer".

Kako je ispričala, ona je podigla kredit kako bi realizovala svoju zamisao, ali ne žali nijednog dinara.

"Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo", rekla je svojevremeno Marina.

Na ćerkicu Veru je izuzetno ponosna, a suprug ravnomerno sa njom učestvuje u odgajanju naslednice.

"Progovorila je već sa šest, sedam meseci, počela je tada već da priča 'mam', a ubrzo potom i 'mama'. Normalno je što je to prvo izgovorila, jer sam ja sa njom 24 sata. Odmah potom je pričala tata, baba, deda. U prvoj godini smo prohodale i propričale, a u drugoj smo sve to uobličile i uživamo. Kad god ja moram nešto drugo da radim, muž je tu da uskoči, imam njegovu pomoć i podršku, baš je pravi tata, ništa bolje ne bih mogla ni da poželim. Super je i tata i muž", rekla je ranije pevačica i dodala da se njihova ljubav rodila iz prijateljstva.

"Bili smo prijatelji, družili smo se godinama. Moja priča je da se ljubav rađa iz drugarstva i da tako jedino i opstane. Morate imati podlogu, znati sve o svom čoveku, a i on o vama. Kad god uđete u nešto veliko i snivate neke snove sa osobom koju ne poznajete dovoljno, onda se sve raspriši. Strast jeste lepa, ali u njoj možete da izgorite, a ljubav - to je viši nivo, gde postoji poštovanje, tolerancija. Važno je da imate svoju slobodu", smatra Marina.

Još fotografija Marine Tadić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/marinatadic_official Marina Tadić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna