Mnoge poznate ličnosti javno govore o mentalnom zdravlju, trudeći se da na taj način daju podršku svima onima koji prolaze kroz iste borbe. Među njima je i Marina Tadić, koja se zbog problema sa kojima se suočila obratila lekaru i potražila stručnu pomoć.

"Imala sam problem sa disajnim putevima, ali kada sam ušla u priču sa doktorkom shvatila je da su emocije uzrok takvog stanja. Te emocije su bile zarobljene duboko u detinjstvu. Moj pristup ljudima me je najviše opterećivao jer sam morala da o svima brinem. Ja sam bila ta koja je mama svima. Tada sam otišla na terapiju, čuveni geštald, koji mi je mnogo pomogao. Od tada govorim ljudima da moraju više da govore o sebi i svojim problemima, jer kod nas se uglavnom ne govori o tome", ispričala je pevačica u emisiji "Vikend na K1".

Marina je objasnila i kakve simptome je imala usled anksioznosti.

"Nisam imala taj panični napad. Meni se dešavalo da mislim da ludim. To sam pripisivala ljudima, jer u jednom trenutku vi ste toliko preplavljeni ljudima da vas oni 'pojedu'. Meni je to najviše smetalo. Ja sam veliki 'upijač'. Milijardu ljudi oko mene i ja upijam i negativnu i pozitivnu energiju. Dođem kući i vidim da to nije moje, svesna sam da to nije moja energija. Imala sam probleme i na nastupima", rekla je Marina, koja je zatim ispričala i kako je prevazišla to stanje.

"Vidim nekoga i pomislim da je tužan, i onda sam mislila da je tužan zbog mene, da mu se ne sviđa kako ja pevam. I onda sam prisvajala svu energiju tih ljudi. Kući sam dolazila totalno slomljena. Pripisivala sam to sebi i pitala se šta sam ja to pogrešno uradila, ali naučila sam razne vežbe uz pomoć kojih sam prevazišla to stanje", zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Marine Tadić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/marinatadic_official Marina Tadić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna