Predrag Živković Tozovac zavoleo je Mimu, svoju suprugu na prvi pogled i sa njom je proveo 4 decenije. Kako je bio veoma popularan pevač, zavodljivog izgleda u mladosti, osvojio je srca mnogih žena, ali kako je govorio, jedino je Mima uspela da osvoji njegovo.

Na ludi kamen je stao u 84. godini, jer je smatrao da venčanje nije toliko važno za zajednički život. Smatrao je Mimu svojom suprugom i pre nego što su stavili burme. Mima je mlađa od njega dve decenije.

Mima Tozovac
Foto: Antonio Ahel/ATA Images Mima Tozovac

"Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se upoznali. Njoj sam napisao pesmu "Mima", koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija. Mima je moja prva ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi, jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze sa godinama. Mira Stupica često je volela da kaže: "Živim život punim plućima i u ovim godinama", iako je bila u staračkom domu. Ja se slažem s njom", ispričao je Tozovac medijima svojevremeno.

Tozovac
Foto: Antonio Ahel/ATA Images Predrag Tozovac sa suprugom Mimom

"Moja žena, smem da kažem moja žena i s pravom kažem žena, zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali, pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: "Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim". Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao", otkrio je legendarni pevač za Story.

Kako je Predrag Živković Tozovac upoznao ljubav svog života Mimu
Printscreen/ Youtube/ RTS Predrag Tozovac

"Neozbiljan sam, ali uozbiljiću se. Zaslužuje to moja draga. Emilija je mnogo dobra duša, draga osoba i tolerantna. Ona je super čim mene trpi i izlazi sa mnom na kraj," rekao je Predrag.

Tozovac i Emilija su se zakleli na večnu ljubav pred najužim krugom prijatelja, a samo nakon nekoliko meseci je popularni pevač preminuo, 2021. godine od posledica virusa korona.

Posle njegove smrti sinovi koje je dobio u vanbračnim zajednicama i s kojima, navodno, nije bio u bliskim odnosima, tražili su deo nasledstva. Slučaj je stigao i do suda, budući da Emilija nije želela da se odrekne svojih prava. Na kraju je, kako su preneli pojedini mediji, udovica Predraga Živkovića Tozovca zadržala kuću na Voždovcu u kojoj je i ranije živela, dok je ostala imovina podeljena.

Pogledajte i sahranu Predraga Živkovića Tozivca.

BONUS VIDEO:

"TOZOVAC JE BIO SRPSKI FRENK SINATRA!" Kurir TV

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.