Život Predraga Živkovića Tozovca obeležili su brojni hitovi ali i jedna velika ljubav. S Emilijom, koju je od milošte zvao Mima, voleo se punih 40 godina, a ljubav je planula već pri prvom susretu.

"Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali. Njoj sam napisao pesmu "Mima", koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija. Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama", govorio je Tozovac o svojoj voljenoj bez koje nije voleo da provede nijedan dan.

"Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući naglas u snu: „Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim?” Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao", pričao je tada legendandarni pevač.

tozovac supruga ljubavna prica
ATA Images/Antonio Ahel 

 Tozovac ima dva vanbračna sina, ali sa svojom životnom ljubavi, iako je proživeo četiri decenije, nije dobio naslednika.

"Nikada nisam rekao nažalost. Bavio sam se svojom sudbinom. Opterećeni svakodnevno crnim mislima, zaboravljamo da se bavimo sudbinom, a tu je ključ svega", govorio je on.

Pevač je želeo da se oženi Mimom za svoj 80. rođendan, ali ga je prehlada sprečila u tome. Ipak, venčali su se poslednjeg dana 2020. godine, u prisustvu samo nekoliko ljudi.

"Ovo nema veze s godinama. Bio sam oženjen kao mlad čovek sa dvadeset godina. Brak tada nije uspeo. Živim s Emilijom, koju najlepše volim četrdeset godina. Imao sam jednostavno želju da krunišem jedno zajedničko vreme života u ljubav. To je jedini razlog", pričao je za „Blic“ Tozovac.

 I Mima i Tozovac su imali brak iza sebe, ali pevač nakon razvoda nije ostao u kontaktu s bivšom suprugom.

"Ne znam o toj ženi ništa, živi s porodicom u Americi. Bio sam veoma mlad, tada sam imao svega dvadeset godina i na početku karijere. Međutim, rastali smo se posle nekoliko godina, danas nemam kontakt s njom", govorio je Tozovac.

Izvor: Lepa&Srećna