Nemanja Gudeljje bio "pod lupom" cele porodice Ražnatović kad se saznalo da je u ljubavi sa Cecinom ćerkom Anastasijom. Poznati fudbaler je "prošao" sve testove čim je popularna Tasa rekla sudbonosno "da" i sad uživa sa mužićem kojeg ponosno pokazuje na internetu.

Posebno su je oduševile njegove slike iz detinjstva, na kojima se vidi da je od malena obožavao fudbal. Nije ni čudo, jer mu je i otac bio proslavljeni fudbaler i danas radi kao trener.

U sportskom duhu su vaspitavani i njegov brat Dragi, kao i sestra Valentina koja se opredelila za tenis. Cecu je upravo to i oduševilo kad je saznala da se Anastasija zabavlja sa fudbalerom, jer smatra da je dobro da se mladi ljudi bave sportom.

anastasija raznatovic nemanja gudelj-min.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Sad je Anastasija objavila Nemanjine dečačke slike na Instagramu, a muž ih je repostovao, očigledno i on zadovoljan što su ugledale svetlost dana.

140864_nemanja-gudelj-privatna-arhiva_iff.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Gudelj je vrlo pažljiv prema Anastasiji i prati njen stil ponašanja na društvenim mrežama. Tako je bio potpuno transparentan kad je otišao na transplantaciju kose i sad se svi dive koliko bolje izgleda nego na venčanju. 

anastasija raznatovic i nemanja gudelj-min.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Mnogi misle da je za to zaslužna baš Anastasija, šta vi kažete? Pogledajte njihove slike u galeriji i pročitajte kako je Nemanja reagovao kad je ona izgubila bebu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.