Legendarni pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac nalazi se u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu, gde je ležao zbog upale pluća izazvane korona virusom.

Prema navodima medija, Tozovac je pobedio koronu i kroz dva, tri dana bi trebalo da bude otpušten iz bolnice.

"Predrag se oseća odlično i današnje prognoze su da će biti otpušten iz bolnice za dva do tri dana. On je primljen sa upalom pluća i bio je samo na kiseoniku iz predostrožnosti. Neposredno pre nego što se zarazio primio je drugu dozu kineske vakcine, zbog čega nije imao teže simptome. Zahvaljujući vakcini izbegao je respirator i sa svojih 85 godina uspeo je da prebrodi virus koji ne uspevaju mnogi. Zdravstveni radnici, lekari, svi su veoma zadovoljni njegovim stanjem — zaključio je izvor portala Republika.rs

Legendarni muzičar se nije predavao ni jednog trenutka i sa svojih 85. godina ostao optimističan do samog izlečenja. Tozovac se ranije oglašavo iz bolnice i ovako govorio o svom stanju:

"Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta"

Izvor: Lepa&Srećna