Dženifer Lopez su konačno direktno pitali da li su tačne spekulacije da se ona i Ben Aflek razvode.

Na pres konferenciji povodom prikazivanja njenog novog filma "Atlas" u Meksiko Sitiju, glumicu i pevačicu je jedan novinar iznenadio pitanjem u vezi sa glasinama o kraju njenog braka.

"Mora da imate bolje pitanje od tog", odgovorila je Džej Lo, ali su svi primetili da je bila izuzetno napeta. Stezala je mikrofon grčevito, a na ruci joj je blistao verenički prsten kojim je najavila svoj četvrti brak. Da li će se i on završiti razvodom?

Njen kolega Simu, kanadski glumac koji je učestvovao u razgovoru, priskočio je odmah u pomoć. "Molimo vas da ne dolazite s takvom energijom. Džen je producent ovog filma i mi smo zbog njega ovde. U filmu smo i ja i moj kolega Sterling zahvaljujući tome što Džen brine o zastupljenosti svih", kazao je Simu.

Mnogi komentarišu kako je Dženifer izgledala vrlo povređeno ovim pitanjem. "Ostavite je na miru", "Dokle će mediji da joj se mešaju u život", samo su neki od komentara na video objavljen na društvenim mrežama.

U međuvremenu, Ben Aflek je snimljen u Los Anđelesu, a mnogi kažu da samo poslovne obaveze razdvajaju njega i Dženifer.

 Pročitajte i kako je Dženifer Lopez "prizvala sreću" i osvojila Bena Afleka ponovo.

BONUS VIDEO:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.