Dženifer Lopez je potvrdila divnu vest da se ponovo verila sa Benom Aflekom, a boreći se sa suzama, pokazala je i prelepi zeleni kamen na svom vereničkom prstenu. Ispostavilo se da je baš zelena njena srećna boja.

Slavna latino zvezda je nedavno priznala da na svom zidu čuva sliku kolibrija koju je sama kupila, privučena zelenom bojom koja na njoj dominira. "Ne kupujem često slike, ali ovu sam kupila", kaže Dženifer. "Prvo, zato što volim kolibrije, a drugo, zato što volim zelenu boju. Ptice su uvek oko mene i oduvek imam poseban odnos prema kolibrijima. Oni simbolizuju ljubav."

Pevačica i glumica kaže da oseća kako je ptice prate i, kad god je u nekoj sumnji ili je zbunjena, neka ptica se - kao čarolijom - pojavi na njenom prozoru. "Ona me podseti da nam univerzum uvek šalje poruke pod uslovom da smo dovoljno otvoreni prema tim znacima."

dzenifer lopez
Instagram / jlo 

Na slici je predstavljena ptica koja kao da stoji na širom otvorenom dlanu. Baš zato što šaka nije stegnuta, ptica ne želi da odleti. U tome je, čini se, i tajna njene obnovljene ljubavi sa Benom Aflekom koja je dovela do veridbe. "Sve se zasniva na poverenju. Moramo da verujemo da će ono što je namenjeno nama stvarno nama i doći, ma šta da se desi. Sve je u poverenju i ljubavi", kaže Džej Lo. Ona tvrdi da je, gledajući u ovu sliku, shvatila da nema slučajnosti u životu.

Da podsetimo, Ben Aflek i ona su već bili vereni, od 2002. do 2004. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna