Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka je medijski događaj leta, pa je i Benova bivša žena Dženifer Garner u centru pažnje. Međutim, posle razvoda joj je, izgleda, bilo dosta ljubavi sa slavnim ličnostima i publiciteta koji takve veze neminovno nose.

Tako je za novog partnera odabrala advokata Džona Milera, s kojim je ušla u vezu i pre nego što je razvod sa Benom finalizovan. Štaviše, i Džon je bio oženjen kad su se zavoleli, ali se razveo iste godine - 2018. 

Veza im je neko vreme bila na "klimavim nogama". Dženifer nije bila spremna za dublji odnos, pa su čak raskinuli 2020. godine. "On je želeo brak a ona ne", pisali su tada američki mediji. Na kraju je advokat pristao na uslove holivudske glumice i sad joj "daje prostora i vremena" kadgod ona to poželi.

dzenifer garner
Profimedia 

Najlepše im je, čini se, na putovanjima, ali ih paparaci retko uhvate zajedno. Poslednji put je to bilo krajem aprila kad je Dženifer fotografisana kako se oprašta od svog partnera skrivenog u senci automobila.

Ona je maksimalno posvećena deci koju je dobila u braku sa Benom - ćerki Vajolet (16) i Serafini (13), kao i sinu Semjuelu (10). Svo troje su bili na očevom venčanju sa Dženifer Lopez, a on ne propušta da naglasi koliko je njegova bivša žena požrvovana majka. Pored značajne filmske karijere i vanredne lepote, poznata je i po učešću u kampanji da se deca slavnih ličnosti zaštite od progona paparaca.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Bivša žena Bena Afleka uživa u ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna