Prijateljstvo Slobode Mićalović i Monike Beluči traje već više od decenije otkako su se upoznale radeći na zajedničkom projektu.

Nebrojano puta italijanska glumica bila je gost porodice Ćetković na njihovom imanju u Čortanovcima, pa je tako Slobodino nedavno gostovanje u emisiji kod Andrije Miloševića sve na trenutak zbunilo.

"Prečešljali su" kolege i prijatelji razne teme u novom večernjem šou-programu, a u jednom trenutku dotakli su se i jedne od najlepših glumica na svetu.

Andrija je upitao Slobodu Mićalović kakva je Monika privatno, kakva je kao prijatelj, a njen odgovor mnoge je iznenadio, ujedno i nasmejao:

"Ona je mene doživljavala i postavljala se kao da smo egal, a ni po čemu nismo egal osim što se bavimo istim poslom.

Ona je svetska zvezda i uživa potpuno drugačiji tretman, ali kao čovek je pravi bandit i predivna žena i ortak. Pošto me ti poznaješ i iza kamera negde smo po temperamentu slične", rekla je glumica dok se smejala.

Prijateljstvo Slobode Mićalović i Monike Beluči čvrsto je i stabilno, a dramske umetnice redovno održavaju kontakt s obzirom da zbog poslovnih obaveza ne mogu toliko često da se viđaju.

Pogledajte i Monika Beluči iskreno o ćerki Devi.

BONUS VIDEO:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Tekst: Gloria/ Lepa&Srećna/K.L.