Planinska kuća Jelene Kostov na Goliji završena je pre nekoliko godina i od tada predstavlja pravo utočište, na koje se porodica sklanja od gradske vreve.

"Kućica na planini je moje utočište i oaza mira. Oduvek sam želela da imam svoje mestašce za beg u kojem ću potpuno da se opustim i uživam sa svojim najmilijima", rekla je ona otkrivši da tamo ima potpuno drugačiji životni tempo, što joj posebno prija.

Kuća Jelene Kostov na Goliji urađena je i dekorisana po njenim željama, pa pevačica ne krije da je reč o ostvarenju njenog sna.

"Sve što sam htela i zamišljala oko samog uređenja kuće sam i ostvarila. Omiljeni kutak mi je pored kamina, sa sinom i suprugom se smestim u fotelje, unesemo drva koja nam stoje spremna, odmah ispred ulaza, založimo vatru i uživamo, prava idila", ispričala je pevačica svojevremeno za "Blic", dok im se u uživanju u međuvremenu pridružila i ćerka Mila.

Iako je kuća savršena za idilične zimske dane i večeri, Milija i Mila obožavaju da na Goliju odu i u proleće, kada imaju svu slobodu da se igraju, trče i uživaju u prirodi, dok večeri provode u ušuškanoj kući u roditeljskom zagrljaju.

Pogledajte i čime je Jelena Kostov želela da se bavi.

BONUS VIDEO:

JELENA KOSTOV POSTALA BIZNISMENKA! Pokrenula novi posao SAD SAMO BROJI PARE (FOTO,VIDEO) Kurir televizija

 Tekst: Story/Lepa&Srećna/K.L.