Nedelja je, po nekom nepisanom pravilu, dan za porodični ručak, a kada bi se cela porodica Petra Benčine i Tamare Dragičević okupila, bio bi potreban sto za najmanje dvadesetak osoba.

Glumački par posle ćerke Staše i sina Lazara uskoro očekuje i treće dete, a i sami imaju braću i sestre koji su počeli da formiraju svoje porodice. Tamarin brat Miša, jedan od najboljih glumaca svoje generacije, odavno je poznat široj javnosti, dok se o najstarijoj sestri Mariji manje zna. Sa druge strane, porodica Petra Benčine broji četvoro dece.

"Ja sam prvo dete, Petar je četiri godine mlađi, a sestre bliznakinje Nada i Ana mlađe su 12 godine", rekao je jednom prilikom najstariji Benčina, Igor, koji je i sam glumac.

"U našoj kući uvek je bilo puno ljudi, stalno se nešto dešavalo. Prava mediteranska temperamentna atmosfera kao iz Felinijevih filmova", dodao je.

Braća i sestre i danas su podjednako bliski, kao u vreme kada su odrastali. A kako izgleda jedno nedeljno popodne u društvu mlađe sestre Petar je pokazao fotografijom sa zajedničkog ručka.

Nada Benčina, koja likom dosta podseća na starijeg brata, završila je Fakultet organizacionih nauka. Jedno vreme živela je u Rusiji, gde se preselila zbog tadašnjeg momka, a sadašnjeg supruga. Za Dražena Luburića udala se 2022, a iste godine dobili su sina Ivana.

Druga Petrova sestra, Ana, uživa u radu sa najmlađima. Drži časove plesa u svojoj plesnoj školi, a pored baleta zaljubljenik je u kampovanje, planinarenje i ekstremne sportove, prenosi magazin Hello.

Pogledajte i glumački par čeka treće dete.

BONUS VIDEO:

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje Kurir televizija

Tekst: Hello!/Lepa&Srećna/K.L.