Povratak Marka Gobeljića iz Grčke, gde je odigrao fudbalsku sezonu, najviše je obradovao njegove omiljene devojke, suprugu Katarinu i ćerku Katju.

Tri godine pevačica i fudbaler uživaju u skladnom braku, a poslednji meseci su im veoma teško pali zbog razdvojenosti na koju nisu navikli. Ipak, sada je sve ponovo na svom mestu.

Naime, muzička zvezda je devet meseci živela u Beogradu dok je njen suprug zbog posla živeo u Grčkoj. Prethodnih dana dogodio se i taj dugoočekivani povratak Marka Gobeljića u Beograd, a ona nije krila sreću.

"Meni nije teško kao ženi fudbalera, navikla sam na taj život u koferu, a njega moraš da pitaš koliko je teško biti muž pevačice. Da nedostaje više i da jako fali to da, svakako. Marko se vratio iz Atine, trenutno je u Beogradu, narednih mesec dana smo zajedno što me jako raduje. Sada je sve drugačije, devet meseci smo živeli bez njega i sada je opet tu.

Sada nema više mojih tužnih faca, srce mi je puno. Preko nedelje smo zajedno 24 časa. Ne zna se koga ćerkica više voli, jako je vezana za oboje", rekla je pevačica.

"Ja sam stroža svakako, mislim da će tako i ostati", rekla je Katarina, koja je potom otkrila da nastupe nikada ne otkazuje zbog privatnih obaveza.

"On se u septembru preselio u Atinu i bilo je jako teško u početku. Ja zbog svojih poslovnih obaveza i Katje nisam mogla da pređem tog trenutka. Mislila sam da će posle Nove godine biti manje posla, međutim, izbacila sam pesmu i krenulo je još više posla", rekla je Katarina za medije.

Pogledajte i kako su Katarina i Marko proslavili venčanje.

BONUS VIDEO:

GOGA SEKULIĆ I KATARINA GRUJIĆ ŠOKIRANE ODGOVOROM VUKA MOBA! Pevač otkrio usred emisije: Evo sa koliko žena je bio Kurir televizija

Tekst: Gloria/Lepa&SRećna/K.L.