Prvi javni poljubav Danijele Martinović i Josipa Plavića dogodio se prošlog leta na promociji njene knjige "Tuširanje duše".

Ovaj par oduševio je javnost u regionu, ne samo ovom "slatkom" potvrdom ljubavi, već svojim skladom i podrškom koju jedno drugom pružaju.

Naime, novi dečko Danijele Martinović svojim dolaskom u njen život, zalečio je slomljeno srce i na lice pevačice vratio osmeh. Uz to, od prvog dana, ne dozvoljava da ubilo čemu što radi bude sama. Tako je bilo i sinoć kada se nakon Danijelinog uspešnog nastupa u dvorani Lisinski na bini pojavio Josip sa prelepim buketom cveća.

Zagrlio je Danijelu i filmski je poljubio. Publika je oduševljeno aplaudirala, a pripadnice lepšeg pola oduševljeno su vrištale i govorile:

"Kakva je to ljubav, vidi kako se vole! Ovo Grašo nikada nije uradio! Bravo, Danijela zaslužila si!"

Zaista, Danijela je prava srećnica jer pokraj sebe ima mukarca koji je voli svim srcem i nije mu problem da emocije pokaže pred prepunim Lisinskim. Zanimljivo je da je kriminalistički inspektor napustio policiju i ponesem podrškom svoje devojke rešio da posle 16 godina pauze ponovo zaplovi u muzičke vode.

On je okupio ekipu sa kojim je nastupao u srednjoj školi. Bend "Izvan zakona" najavio je i novi album i to pesmom "Na kiši plešem", koju je napisao upravo za Danijelu.

Pogledajte i kako je ćerka Snežane Dakić proslavila punoletstvo.

BONUS VIDEO:

Danijela Martinović proslavila 30 godina karijere Instagram/hit_records_official

Tekst: Gloria/Lepa&Srećna/K.L.