Zar je moguće da je prošlo već 18 godina? Ćerka Snežane Dakić danas je punila upravo toliko.

Laura Mikić, zgodna mlada dama koju je popularna voditeljka dobila u braku sa biznismenom Vladom Mikićem, blista na proslavi punoletstva, a tom posebnom prilikom oglasila se i ponosna mama.

"Mislila sam da ću plakati, a smejala sam se. Zato što plačem već pola godine pri pomisli na ovaj divan dan od sreće i emocija", napisala je Snežana na Instagramu uz zajedničke fotografije.

"A sada mi je nekako i laknulo, zato što znam da si porasla u odgovornu i savesnu devojku, sada i zvanično. Volim te oduvek, uvek i zauvek. Srećno punoletstvo, moja srećo! P.S. Znam da ćeš da tražiš da skinem neke slike, ali neću, cause you are amazing, just the way you are.”

Lepa Laura blista u elegantnoj beloj haljini koja joj stoji kao salivena. Ćerka Snežane Dakić nedavno se okušala i kao manekenka, a uskoro završava gimnaziju, gde je odlična učenica.

"Ne pokazuje želju za televizijom, niti za novinarstvom. Planira da studira Pravni ili Fakultet organizacionih nauka. Odlično govori engleski i nemački, a volela bi da se bavi manekenstvom dok se još školuje", istakla je njena mama svojevremeno.

I autorka kultne emisije "U trendu" na slavlju izgleda spektakularno, kako već ona ume. No, večeras ju je ipak zasenila ćerka, koja zaista ostavlja bez daha u prelepoj beloj kreaciji. Tu je i raskošni buket, prenosi magazin HELLO!. 

Pogledajte i šta je Snežana Dakić rekla o odnosu sa ćerkom.

BONUS VIDEO:

SNEŽANA DAKIĆ POKAZALA POZU DAKIĆIZAM USRED STUDIJA! Voditeljka u petoj deceniji života stasom i stajlingom obara sve s' nogu! Kurir televizija

Tekst: Hello!/Lepa&Srećna/K.L.