Snežana Dakić se godinama starala sama o ćerki Lauri, a onda se - kako je sama rekla jednom prilikom - uključio i njen otac.

Voditeljka se razvela pre devet godina, a dete je reagovalo stalnim otporom i buntom. "Bila je jako ljutita, težak joj je bio period oko razvoda", ispričala je Snežana.

Majka se trudila da poštuje njenu jaku "slobodnu volju", vaspitavala je tako da je sačuva od raznih opasnosti, ali da ne slomi i njenu ličnost pri tome.

snezana dakic cerka laura-min.JPG
ATA / Antonio Ahel 

"Sada, kad je razumna i zrela, mnogo lakše se sporazumevamo. Mnogo se bolje razumemo i lepo se slažemo", rekla je Snežana kad se njena Laura zadevojčila.

Voditeljka ne propušta priliku i da se ćerki obrati preko Instagrama.

"Draga kćeri, da ti mogu dati jednu stvar u životu, dala bih ti sposobnost da sebe vidiš mojim očima", napisala je Snežana u objavi. "Tek tada ćeš shvatiti koliko si meni posebna."

snezana dakic cerki-min.jpg
Instagram / snezanadakic 

Ona se trudi da razume Laurino vreme i potrebe, stalno podvlači da ne želi da se "zaglavi u zastarelim uverenjima" i da bude prevaziđena. Iako se neprekidno usavršava i aktivna je na više frontova, dešava se da posla za nju nema.

"I tada sam dobro, jer je Laura svesna da mora da se prištedi i zaista je divno dete koje me uvek razume", zadovoljna je Sneki. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / snezanadakic, Instagram/Snežana Dakić Voditeljka se trudi da se neprekidno usavršava.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

OD OVE POZE NEKADA SU PADALE VILICE! Snežana Dakić pokazala svoju famoznu pozu "Dakićizam", a potom otkrila KAKO JE DO NJE DOŠLO Kurir televizija