Snežana Dakić pre devet godina razvela se od biznismena Vladimira Mikića sa kojim ima ćerku Lauru, a krah braka bio je turbulentan, budući da ju je tadašnji suprug varao sa drugom ženom, dok je voditeljka imala veliki zdravstveni problem.

Ona je to saznala nakon šest meseci, kada se od Vladimira već emotivno udaljila, a kako je sada otkrila, prethodno nikada nije imala osećaj da joj je muž neveran.

"Da budem iskrena, ja u braku nisam imala osećaj da sam prevarena. Tada sam imala iskustvo blisko smrti, imala sam operaciju gde mi je ugrađen stent ka mozgu i to je bio trenutak kada sam bila najslabija u životu i jako sam teško prošla kroz to", ispričala je Snežana u emisiji "RTS Ordinacija".

snezana dakic 2.jpg
Instagram / snezanadakic 

Voditeljka je priznala da je teško podnosila to što je njen razvod bio izložen javnosti, kao i da se stidela činjenice da se o njenom privatnom životu piše u medijima.

"Taj manjak podrške, emocionalne i psihološke, pritom to je i medijski bilo toliko ispraćeno, da je to bila tortura. U momentima kada ti to više nije ni važno ti vodiš krizni PR. To je bilo jako loše iskustvo za mene i to je bila jedna medijska tortura. Danas je to normalno, to je danas svakodnevna tema. Mene je bilo sramota da se o tome piše", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Voditeljka je svojevremeno otkrila i da joj je u tim trenucima ćerka bila najveća podrška.

"Prolazila je sa mnom kroz razne životne faze, nikada je nisam lagala. Delile smo sve, i razočaranja, suze, smeh", rekla je ranije za "Hello".

Još fotografija Snežane Dakić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / snezanadakic Snežana Dakić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna