Tanja Savić je čestitala rođendan svojoj sestri Biljani, za koju kažu da je jedna od najlepših koju zna srpska estrada.

Poznata pevačica iz takmičenja "Zvezde Granda" je objavila mnogo fotografija sa sestrom Biljanom u poslednje vreme, pokazujući koliko su njih dve bliske, ali i koliko liče jedna na drugu.

Tanja i Biljana Savić su odrasle zajedno u Smederevu, a kako je pevačica mnogo puta dosad ispričala, imale su srećno detinjstvo iako nisu od početka bili dobrostojeći. Prema rečima meštana Radinca kod Smedereva, porodica Savić je neko vreme teško živela, naročito dok se gradila kuća. Kako je otac dobio bolji posao, tako se i standard porodice sredio.

Tanja Savić o tragedijama u Srbiji
ATA / Antonio Ahel 

Tanja je više puta naglašavala da je bila srećna što je imala oba roditelja pored sebe i što su oni i dan-danas ostali zajedno. Sa sestrom Biljanom je dugo bila izuzetno prisna, ali je njena udaja to promenila.

Prema Tanjinim rečima, muž Dušan je vršio pritisak na nju da se distancira od sestre. "Uspeo je, ja sa svojom rođenom sestrom nisam razgovarala godinu dana", ispričala je Tanja jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

"Rekao mi je da rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi", kazala je Tanja.

tanja savic deca sestra biljana i muki-min.jpg
Instagram / tanja_savic_private 

Sada je pevačica već neko vreme srećna u ljubavi sa mladim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Sudeći po zajedničkim slikama sa njim i sestrom, odnosi su veoma skladni, a svi se slažu da Tanja i Bikica, kako je zovu, izuzetno liče i da su obe veoma atraktivne. Pogledajte još slika Tanje Savić u galeriji i pročitajte kako je uspela da dotera liniju. 

Instagram / tanja_savic_private Lepoj pevačici je duga, tamna kosa zaštitni znak!

TANJA SAVIĆ IGRA SA TRBUŠNOM PLESAČICOM Instagram/tanja_savic_private

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.