Snežana Dakić u braku sa bivšim suprugom Vladimirom dobila je ćerku Lauru, koja je ove godine napunila 17 godina. Voditeljka ističe da bi volela da u odnosu sa naslednicom ima više bliskosti.

"Nije veliki ljubitelj javljanja, ali smo u kontaktu i uvek znam gde je, s kim i šta radi. Osim toga, nas dve imamo aplikaciju pomoću koje vidimo gde je koja, pa se desi da se: ona zabrine kad shvati da sam na nekom neočekivanom mestu. Ja bih volela da među nama ima više bliskosti, ali Laura je tip sklon autonomiji. Nije mnogo vezana za mene i baš je samostalna. Zna šta hoće, donosi odluke i ima stav. Voli da vreme provodi sama, ali i sa društvom. Znam da je to normalno, pa ipak često sam se zbog toga osećala usamljeno poslednjih godina", priča Snežana na samom početku i dodaje:

"Kao svi tinejdžeri kaže da je gušim željom da je grlim i ljubim. Svesna sam da će za koju godinu krenuti svojim putem i grabim svaki trenutak da budem sa njom. Krenula je u treći razred Treće beogradske gimnazije. Odličan je učenik i vrlo društveno osvešćena. Ne pokazuje želju za televizijom, niti za novinarstvom. Planira da studira Pravni ili Fakultet organizacionih nauka. Odlično govori engleski i nemački, a volela bi da se bavi manekenstvom dok se još školuje", rekla je za Hello! ponosna majka.

snezana dakic cerka laura-min.JPG
ATA / Antonio Ahel 

"Ponekad komentarišemo postupke i situacije vezane za njeno društvo, za neke mladalačke dileme. Ali, za to ona mora da pokaže inicijativu. Neće baš često da se otvori. Uglavnom se bori sama, argumentima. Ja se trudim da joj se nametnem kad smo kod kuće, ali to mi ne ide baš od ruke, jer ona ili nešto čita ili sluša audio-knjige, ili telefonira, ili nešto gleda.

Često joj pošaljem neku zanimljivu objavu sa društvenih mreža ili portala koja se tiče njene situacije. Sreća je što joj je društvo iz škole podsticajno. To su pametna i odgovorna deca, odlični đaci kojima je bitno postignuće. Dosta diskutuju i polemišu. Izlaze na pristojna mesta, ne idu po splavovima i noćnim klubovima. Na tome sam zahvalna i blagoslovena. Apelujem da ljudi upišu decu u dobre škole, jer je veća verovatnoća da će tu biti bolji i uticaj sredine, odnosno vršnjaka, koji je u tinejdžerskim godinama veći nego uticaj porodice", kaže Dakićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO

SNEŽANA DAKIĆ POKAZALA POZU DAKIĆIZAM USRED STUDIJA! Voditeljka u petoj deceniji života stasom i stajlingom obara sve s' nogu! Kurir televizija