Tanja Savić prošla je kroz težak period. Od supruga Dušana Jovančevića razvela se, kako je nedavno priznala, ne svojom voljom. Nakon rastanka pokušavala je da održi kontakt sa njim, ali bez uspeha.

"Volela bih da mogu da komuniciram sa njim, ali njegova želja je da ne želi. Mislila sam da će to biti ljubav za ceo život", rekla je nedavno Tanja koja je sada prokomentarisala glasine da se njen bivši muž ponovo ženi.

"Meni je žao te žene", kratko je započela Tanja Savić, pa je otvorila dušu o odnosu sa bivšim suprugom Dušanom, odnosu njene dece sa ocem i teškim momentima.

"Moji sinovi nemaju kontakt sa ocem onako kako bi trebalo da imaju. Čak i kad ostvare kontak, on je malo sveden. Što se mene tiče, ja bih želela da imamo bolji odnos baš zbog dece, ali ne dobijam povratni odgovor... gotovo nikakav. Možda je i bolje tako, sve bi otišlo u drugom smeru, i bilo bi mi jako teško da sve to balansiram opet. Deca me više ne pitaju za njega... jedino što mogu da kažem da mi je jako teško, ali moram da se borim, rekla je Tanja u "Premijeri-vikend specijal", pa dodala:

Ko je bivši muž Tanje Savić?
ATA / Antonio Ahel 

"Dok smo bili razdvojeni, oni su imali zabranu da se čuju sa mnom, i od oca i od babe. Njihov odbrambeni mehanizam je bio da, znajući šta se dešava, odluče da ne razgovaraju sa mnom. To su mi potvrdili kada se sve završilo, rekli su mi 'Mama, ti si nam toliko nedostajala, toliko smo plakali...izvini'. Starijeg sina, koji je to sve kapirao, povredilo je sve to jako. Ali smo se izborili", zaključila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna