Pevačica Tanja Savić prošla kroz težak period. Njen turbulentan brak sa Dušanom Jovančevićem je okončan, a vodila je i borbu oko starateljstva nad sinovima. Iako se nije razvela svojom voljom novonastali situaciju je prihvatila.

"Volela bih da mogu da komuniciram sa njim, ali njegova želja je da ne želi. Mislila sam da će to biti ljubav za ceo život", rekla je nedavno Tanja koja je nakon razvoda okrenula novi list pa je i korigovala ishranu i počela da vežba.

"Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim, a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu... Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate", ispričala je nedavno za "Hit Informer" pevačica koju je motivisalo to što je videla rezultate.

"Volim da treniram. Teško me je naterati, ali kada vidim rezultate, posle me grize savest ako izostanem. To važi i za hranu, uglavnom prekršim ishranu nekim testom, masnom hranom, čokoladicama. Nisam baš striktna u tome", rekla je pevačica koja je proslavila 38. rođendan, ali se oseća dvostruko mlađe.

"Ne mogu da verujem, ali je meni ovo vreme proletelo zaista. Mislim da kako se osećamo unutra, tako i zračimo, a ja se osećam kao dete u sebi. Baš se mlado osećam, kao da imam dvadeset godina", rekla je ona za "Grand".

Pogledajte još fotografija Tanje Savić u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private Lepoj pevačici je duga, tamna kosa zaštitni znak!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna