Tanja Savić prošla je kroz težak životni period. Posle godinu i po dana borbe dobila je starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem, a počeli su da isplivavaju u javnost detalji njenog braka sa, sada bivšim mužem, Dušanom Jovančevićem.

Iako se već u nekoliko navata govorilo da je Dušan dominatan u njihovom braku te i da kontroliše pevačicu, ona sama je priznala da joj je zabranjivao da komunicira sa svojom porodicom.

"Uspeo je, ja sa svojom rođenom sestrom nisam razgovarala godinu dana. Rekao mi je da rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi", rekla je iskreno pevačica u "Magazinu in".

Tanjin prijatelj, Bane Đokić nedavno je ispričao da je pevačica nije smela ni da se druži.

"Zabranjivao joj je da se druži sa kolegama, čak i kontakt sa roditeljima i rođenom sestrom. Nije imala hrabrosti da se skloni od njega. Optužio me je da sam uzimao njene pare od Jutjuba. Naravno da to nisam radio. Prekinuli smo da se družimo upravo zbog njega, jer joj je on sve branio", zaključio je Bane.

Ko je bivši muž Tanje Savić?
ATA / Antonio Ahel 

Međutim, Dušan tvdi da su  Tanjini roditelji krivi za krah njihovog braka.

"Uvek su hteli da nas razvedu. Sad su srećni, čeka se papir i to je to. Ponovo mama i tata imaju korist. Ja nisam tu da im smetam. Eto, kakvi su to ljudi. Ali, zapemtite šta sam vam rekao, sve će to da dođe na svoje. Tanju su totalno upropastili i to je svima jasno. Ne žele joj dobro, jer da joj žele ona bi bila uz svog muža i našu porodicu. Žalosno je to sve",rekao je Dušan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna