Jelena Kostov istinski uživa u svom poslu, ali kada je bila mala nije sanjala o popularnosti i slavi. Ona je želela da se bavi sasvim drugačijim poslom.

"Želela sam da budem medicinska sestra. Iako ja padam u nesvet kada vidim krv i to je bilo totalno nepojmljivo. Jednom sam došla iz škole i izrazila želju da upišem muzičku školu. Pozvali su moju ujnu koja je psiholog i kada sam izašla iz njene kancelarije rekla sam da upisujem muzičku školu, a znate šta mi je ona rekla 'Da li ima nešto bolje nego da ti život bude pesma?'", ispričala je nekadašnja učesnica "Zvezda Granda“ koja se može pohvaliti fakultetskom diplomom.

"Srećna sam što sam završila Muzičku akademiju i što sam sada diplomirani teoretičar umetnosti. Ako se jednog dana umorim od pevanja, mogu da predajem deci u školi", izjavila je svojevremeno Jelena koja uživa u porodičnom životu, uz  - supruga Miljana, sina Miliju (5) i ćerku Milu, koja je rođena u septembru prošle godine.

"Kako se čovek oseća, tako i zrači. Zaista sam srećna. Dugo sam čekala i želela moju devojčicu, prethodna godina nije mogla lepše da počne, kada sam u januaru saznala da sam trudna. Imam najdivniju bebu. Spava stalno. Obično majke kažu da ne mogu da spavaju kada imaju decu, ali otkako sam postala majka, naspavala sam se. Milija je bio divan, sada Mila. Nekada sam išla u krevet u 10 ujutru posle putovanja i nastupa. Da mi je neko rekao da ću u 11 sati uveče biti u krevetu, ne bih mu verovala. Ležemo i ustajemo ranije i osećam mir", ispričala je Jelena za "Blic" i dodala:

"Dani su mi totalno drugačiji od svega onoga na šta sam navikla prethodnih godina. Život mi je imao drugi tempo dok se Milija nije rodio, nastupi sedam dana nedeljno, nakon njegovog rođenja svojom željom sam izabrala da manje radim. U pravu su ljudi kada kažu da je sa jednim detetom i dvoje dece totalno drugačija priča."

Još fotografija Jelene Kostov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kostovjelena Popularna pevačica ponovo nastupa posle vrlo turbulentnog perioda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna