Pevačica Jelena Kostov ponosna je mama šestogodišnjeg sina Milije i ćerkice Mile, koja sada ima osam meseci. I dok se nakon prvog porođaja relativno brzo vratila nastupima, posle rođenja drugog deteta je odlučila da napravi veću pauzu u poslu, kako bi se u potpunosti posvetila naslednicima.

"Jedan običan dan izgleda tako što nema uopšte žurbe, nema uopšte tenzije. Beba sad ima osam meseci i počinje da puzi, to je jedan od najčarobnijih perioda u našim životima. Milija od septembra kreće u školicu, on traži svoju pažnju... Živela sam neki život 300 na sat, a sada je to skroz drugačije", rekla je Jelena za "Premijeru" i priznala da joj se pred polazak sina u školu javljaju novi strahovi i brige.

"Do sada je sve bilo lako, bio je u vrtiću i kod kuće. Mnogo mi fali vreme kada smo mi odrastali, mnogo se sve promenilo, sve je mnogo strašnije. Pričala sam sa drugaricom, rekla sam: 'Blago tebi, dete ti ima 20 godina, prošli ste tu neku kritičnu fazu', a sada... Kako ne dati detetu telefon, samo on da ga nema? Mislim da svi treba da se udružimo u tome", iskrena je bila pevačica.

Njen suprug Miljan nikada se javno ne eksponira, zbog čega su se u nekoliko navrata pojavljivale spekulacije da u njihovom braku navodno ima nesuglasica.

"To mi je presmešno. Na prvom mestu, ako neko ima dobar brak i zna da očuva taj brak, to smo nas dvoje. Nisam nikada čitala neke ružne naslove o našem braku, jer nema šta da se piše, ali mi je smešno kada se piše da ja krijem supruga... Najveća sreća je što smo naš privatni život sačuvali daleko od očiju javnosti, jer kad vi krenete da plasirate sve iz vašeg privatnog života, onda je i on deo javnog života i nemate prava da se ljutite na bilo koga jer piše nešto o vama. Moj suprug nije deo javne priče, nema potrebe za tim. Divan odnos koji mi gradimo ne može da pokoleba niko, niti ću ja to dozvoliti", zaključila je Jelena.

Još fotografija Jelene Kostov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kostovjelena Popularna pevačica ponovo nastupa posle vrlo turbulentnog perioda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna