Pevačica Jelena Kostov pauzirala je od posla tri godine, a vreme je provodila uz porodicu - supruga Miljana, sina Miliju (5) i ćerku Milu, koja je rođena u septembru 2022.

"Lagala bih kad bih rekla da mi je nedostajalo, nije. Ono što imam kod kuće ne može da se meri ni sa čim, ne mogu da kažem da želim da snimam emsije ili da idem da pevam kada to nije prioritet. Rešila sam da u životu radim samo onako kako meni prija, vreme je bilo. Lepo mi je samo da budem kod kuće sa porodicom", dodaje ona.

Jelena je jedna od retkih javnih ličnosti koja je uspela da sačuva privatan život od očiju javnosti, a povremeno iz svog porodičnog doma podeli samo jedan mali deo idile koju živi.

"Smatram da je to moj najveći uspeh kada je u pitanju moje bavljenje muzikom. Kada date na dlanu sve medijma, vi njima dozvoljavate da pišu šta žele, onda i vaš suprug postaje deo tog šou-programa i nema tu nemoj da snimaš njega i nemoj da pišeš o njemu, prosto si ti to dozvolio. Na početku me mediji nisu shvatali, neki su se čak i ljutilim, mislili su da ja nešto izmišljam i da glumim neko ludilo jer ne želim da svog supruga eksponiram u javnosti", rekla je Jelena za "Grand" i istakla koliko je srećna što je donela takvu odluku.

"Godine su prošle, i sada kada pričam sa tim ljudima kažu mi da sam jedina koja je donela ispravnu odluku, odnosno ta odluka je bila njegova. Na samom početku našeg zabavljanja on je meni rekao da ne želi da bude deo estrade i deo tih mediskih pisanja i da se nećemo pojavljivati zajedno. On je meni rekao da me voli zbog toga što sam ja Jelena, a ne što sam neka poznata ličnost", zaključila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna