Sa toplim danima, kada se priroda probudi i odiše svežinom, probudite sva čula uz savršene proizvode koje donose nezaboravno iskustvo. Brend IQOS se ove godine spojio sa Sofi kozmetikom uz ideju da lojalnim korisnicima pruže nezaboravno, letnje iznenađenje. Uživajte u neodoljivom iskustvu koje će vam doneti ovi kozmetički proizvodi koji su pažljivo odabrani baš za vas.

DSC_2221.jpg
Foto: Shutterstock IQOS i SOFI na nezaboravnom druženju povodom zajedničke saradnje

Ove dve linije proizvoda spaja ljubav prema prirodi, odgovornost prema životnoj sredini i zalaganje za reciklažu, kao i minimalistički, jedinstveni pristup lepoti. Sada su zajednički fokusirani na neodoljiv miris, koji je baziran na voćnim aromama breskve i kajsije. Pronašli su odgovorna rešenja koja će smanjiti negativan uticaj na životnu sredinu.

DSC_2215.jpg
Foto: PROMO Promocija novog IQOS ukusa i SOFI linije proizvoda

Bilo da ćete ovo leto provesti na moru ili u urbanoj, gradskoj sredini, tri proizvoda se moraju naći u vašoj torbi. Krema za ruke, losion za telo i balzam za usne koji će vas opčiniti već nakon prvog korišćenja. Doprineće nežnom, baršunastom osećaju na koži, a dok ih nanosite, otplovićete bar na trenutak mislima u živopisne i inspirativne letnje destinacije. Boja kajsije će definitivno oplemeniti izgled svake žene i istaći prirodni izgled i sofisticiranost. Balzam za usne je neizostavan u svakom ženskom neseseru, a ovaj put će vam, pored nege i hidratacije, pružiti i neodoljivu notu letnjeg osveženja. Svakodnevnu negu koži ruku obezbedite laganom formulom koja će ostaviti dugotrajan efekat mekoće. Proizvodi su dostupni u svim IQOS zonama i ugostiteljskim objektima gde se korisnici susreću sa ovim brendom, namenjeni su za lojalne korisnike i neće biti u slobodnoj prodaji, a upotpuniće doživljaj korisnicima isticanjem jedinstvenog mirisa i aktiviranjem gotovo svih čula.

DSC_2585.jpg
Foto: PROMO Leto počinje novim osveženjem

Ako ste lojalni korisnik brenda IQOS, a želite da postignete blistavost kože i savršen letnji izgled, ne propustite ovu Summer Touch limitiranu liniju za negu tela, ruku i usana.

Dah leta će vas pratiti na svakom koraku, na vama je da se prepustite čulima i uživate u svakom trenutku uz IQOS i Sofi brendove. Leto je pravo vreme za nove stvari, ne čekajte da isprobate novo osveženje!

IQOS nije proizvod bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

U galeriji pogledajte fotografije sa događaja organizovanog povodom lansiranja kolaboracije IQOS x Sofi kozmetike, koje je održano 9. maja u vinariji Zvonko Bogdan u Subotici. 

Foto: PROMO Stvorena je nova linija IQOS x Sofi proizvoda sa mirisom kajsije.