Jedno od omiljenih TV lica Rada Đurić o privatnom životu nikada nije volela da govori. Iako je na brak davno stavila tačku, razvod Rade Đurić i dalje je tema u medijima.

Poznato je da se bivši suprug poznate voditeljke zove Goran Đurić, kao i to da su se zavoleli kao jako mladi. Zajedno su odrasli u Lazarevcu, a iz prijateljstva se kasnije rodila i ljubav.

Rada i Goran venčali su se, a potom dobili sina Despota i ćerku Veru. Nažalost, njihova ljubavna priča nije imala srećan kraj. Nakon 15 godina razvod Rade Đurić bio je neminovan, a kako je svojevremeno voditeljkina prijateljica otkrila, pokušali su da prevaziđu probleme, ali nisu uspeli.

Posle kraha braka, voditeljka se posvetila deci i karijeri, a za medije je takođe izjavila da ne namerava da staje na ludi kamen u budućnosti. No, to je ne sprečava da bude emotivno ispunjena, a o tome koliko je srećna na ljubavnom planu, pre izvesnog vremena je potvrdila:

"Što se ljubavnog statusa tiče, srećna sam. Imam nekoga s kim mi je lepo i ko me čuva. Shvatila sam da čovek i posle niza godina može da bude srećan i da mu bude lepo u vezi".

Pogledajte i šta je Rada otkrila o privatnom i poslovnom životu.

BONUS VIDEO:

VODITELJKA I ADVOKAT U KLINČU ZBOG VAKCINACIJE, LEKAR POBESNEO! "Da, gledam u vas jer je to stvar vaše struke!" VRELO U EMISIJI  Kurir teleivizija

 Tekst: Story/Lepa&Srećna/K.L.