Mlada i sve uspešnija glumica Anđela Jovanović je trudna i već je četiri meseca u drugom stanju. Ona i njen muž Mihail Dudaš još nisu to potvrdili na društvenim mrežama, ali vest uveliko prenose domaći mediji.

U porodici vlada velika radost, Anđelini roditelji glumica Branka Pujić i glumac Dragan Jovanović su presrećni zbog lepih vesti.

Podsetimo, Anđela i Mihail su se venčali prošle godine, a prethodno su se zabavljali oko tri godine. Ljubav je, kako pišu mediji, planula u Londonu, gde su se njih dvoje upoznali. Naš poznati sportista i mlada glumica su bili u prestonici Velike Britanije na master studijama, a njihova veza je jedna od najskladnijih na javnoj sceni.

Mihail je pružio punu podršku Anđeli kad je odlučila da odbije snimanje scena sa Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva". Pročitajte više o tužbi koja joj je, zbog toga, stigla od starijeg kolege i pogledajte galeriju slika lepe Anđele i njenog muža.

ATA / Antonio Ahel, Kurir Anđela Jovanović i njen muž Mihail Dudaš

BONUS VIDEO:

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije kurir teklevizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / Blic/ J. G.