Glumica Anđela Jovanović i Mihail Dudaš u junu su svoju ljubav krunisali brakom, nakon tri godine srećne i skladne veze. Mladenci su želeli intimno venčanje, pa su građanski brak sklopili na jednom salašu u Krčedinu, a veselju su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji.

Par se nakon toga venčao i u ckrvi, a glumica ne krije koliko je srećna otkako je u braku

"Da, definitivno mi prija. Lepo je u braku i preporučujem svima", kazala je raspoložena glumica koja priznaje da joj se život promenio:

"Meni jeste. Obično moji prijatelji govore da se ništa ne menja. I u suštini ništa se ne menja nešto znatno, ali postoji neki dodatni sloj, neka težina i posvećenost je veća. Nekako smo sada porodica prava, tako da meni je lepše nego što mi je bilo kada smo bili u vezi", rekla je glumica koja je sada otkrila da su se suprug i ona odmah pronašli i da je bilo jasno da će to biti velika ljubav:

"Mi smo od samog starta, zapravo krenuli smo veoma brzo zajedno da živimo i nekako smo veoma brzo obavili jako važne razgovore. I vrlo brzo smo se prepoznali", rekla je glumica.

Fotografije sa venčanja Anđele i Mihaila pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / _blejzmodesti Anđela Jovanović i Mihail Dudaš - venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

Anđela Jovanović doziva muža na venčanj Instagram/blejzmodesti