Anđela Jovanović je odbila da snima scene sa Branislavom Lečićem u TV seriji "Radio Mileva" i zbog toga ju je glumac tužio. 

Glumica je potvrdila da je Lečić podneo tužbu protiv nje, a ona je izjavila sledeće: "Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim.

Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", kazala je Anđela ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

andjela jovanovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za zlostavljanje, a kako je ranije izjavio, njegovi advokati su tužili Anđelu zbog "uskraćivanja prava na rad". Navodi se da od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara. Kako je Anđela Jovanović odbila da se nađe u istom kadru s njim, producenti popularne TV serije našli su mu zamenu.

Branislav Lečić o incidentu
Kurir TV 

Kako navode izvori za domaće medije, Lečića je zamenio popularni Irfan Mensur, a sporne scene su već i snimljene i emitovane. Prema navodima, pripremno ročište je zakazano za 6. mart.

Anđelu su podržali njen suprug Mihail Dudaš, kao i kolege Mirjana Karanović, Milena Radulović i Milan Marić.

BONUS VIDEO:

"JA SAM OBLAĆEN! POPRSKAN BLATOM KOJE NE MOGU DA PEREM SVAKI ČAS!" Lečić kod Ivana Gajića OTVORIO DUŠU: To je velika STVAR Kurir TV

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.