Džon Travolta i Keli Preston bili su jedan od omiljenih holivudskih parova. Proveli su 28 godina u braku, ali njihova veza je imala brojne uspone i padove.

Upoznali su se 1989. na snimanju filma "Eksperti" ("The Experts"), i tada se Džon zaljubio u Keli na prvi pogled. Ona je tada bila udata, ali u nesrećnom braku. Dve godine kasnije, Džon je zaprosio Keli. Ona je pristala da se upuste u uzbudljivu ljubavnu avanturu.

Na venčanju, Keli je bila trudna sa njihovim sinom Džetom, a 2000. godine su dobili ćerku. Devet godina kasnije, suočili su se sa velikim bolom, kada su izgubili sina. Bili su na porodičnom letovanju, na Bahamima, kada je Džet doživeo napad i preminuo u kupatilu. Za Džona i Keli to je bio strašan udarac.

Godinu dana kasnije dobili su treće dete, dečaka Bendžamina, koji je vratio svetlost u njihov život.

profimedia-0542407444 (1).jpg
Foto: Profimedia  Džon Travolta i Keli Preston

U javnosti su kružile priče o tome da je Travolta homosek*ualac i da je nekoliko puta prevario Keli sa maserima. Čak je i slavna Kari Fišer izjavila kako "svi znaju da je Džon Travolta homosek*alac". Ipak, koliko god bilo teško da se nose sa ovim optužbama, par je uspeo da održi brak. U septembru 2019. proslavili su godišnjicu braka i tada su jedno drugom posvetili emotivne poruke na društvenim mrežama. Keli je poručila:

"Mom najdražem Džoniju, najboljem čoveku koga poznajem. Dao si mi nadu koju sam izgubila, voleo si me strpljivo i bezuslovno. Naterao si me da se smejem jače nego bilo koje ljudsko biće. Delili smo uspone i padove. Ti si tata iz snova i činiš naš život zabavnim. S tobom znam da ću uvek biti dobro, šta god se dogodilo. Voleću te zauvek i potpuno".

profimedia- 0542350004 (1).jpg
Foto: Profimedia  Džon Travolta i Keli Preston

Samo godinu dana kasnije, američki mediji su objavili da je nakon dve godine lečenja od raka dojke preminula glumica Keli Preston. Tu tragičnu vest je potvrdio i Džon, njen životni saputnik.

"Teška srca javljam vam da je moja prelepa supruga izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke. Hrabro se borila uz našu ljubav i podršku. Porodica će zauvek biti zahvalna doktorima, kao i prijateljima koji su bili uz nju. Uvek ćemo se sećati Kelinog života punog ljubavi", napisao je tada.

Pogledajte i kako se menjao lik Džona Travolte tokom godina.

BONUS VIDEO:

DŽON TRAVOLTA I OLIVIJA NJUTN DŽON PEVAJU HIT IZ BRILJANTINA Ni posle 32 godine ništa se nije promenilo Twitter

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.