Rasel Brend (48) je progovorio prvi put o nekoliko optužbi za silovanje i naveo da su sve one "bolni napadi" koji su počeli u najtežem trenutku za njega.

Britanski glumac, pisac i aktivista kaže da "snažno odbacuje sve optužbe" i da nijedna od njih nije istinita. "Sve su to namerni odvratni pokušaji da se zapuše usta svakome ko iskaže neslaganje u društvu", tvrdi Rasel za kojeg kažu da je levičarske stavove zamenio krajnjom desnicom.

Glumac i ovo odriče, ali posebno ističe da je vreme za "orkestrirani napad" na njega odabrano na posebno agresivan način.

rasel brend 0729128754-min.jpg
Profimedia 

"Moj sin, koji je imao samo 18 nedelja, bio je na operacionom stolu kad je stigla prva optužba za silovanje", priča Brend. "Dečak je rođen sa srčanom manom i morao je da bude operisan - tako mali." 

rasel brend 0834921868-min.jpg
Profimedia 

Brend sa suprugom ima troje dece, a kaže da je u mladosti vodio vrlo promiskuitetan život. "Nikad nisam imao intimni odnos koji nije bio uz obostrano pristanak", tvrdi Rasel. "Jedino što sam, promiskuitetnim ponašanjem, doveo sebe u poziciju da me danas vrlo lako napadaju.

Takvi napadi, kojim me optužuju za zločine koje smatram najgnusnijima, veoma su bolni, povređuju. Ali to su posledice za ludosti koje sam činio u prošlosti", tvrdi Brend. On je ispitan u policiji, ali nema nikakvih saopštenja koji bi bacili novo svetlo na optužbe protiv njega. 

BONUS VIDEO:

EVO ZAŠTO JE TEŠKO DOKAZATI SILOVANJE! Stručnjaci za Kurir TV: Zaprećene kazne nisu male ALI POSTOJI JEDNA POTEŠKOĆA Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna / J. G.