Popularni glumac Bred Pit, jedan od omiljenih u Holivudu, nekada je živeo veoma skromno i bio prinuđen da deli stan sa cimerima.  Jedan od njih je bio Džejson Pristli, prepoznatljiv po ulozi Brendona iz serije "Beverli Hils, 90210". Nedavno je gostovao u emisiji "Live with Kelly and Mark", gde je otkrio tajne cimerskog života. Kako navodi, Bred i on su živeli u "lošem kraju Los Anđelesa", u dvosobnom stanu. Imali su još jednog cimera, koji se Džejsonu nije dopadao, za razliku od Breda. Iz tog perioda, naveo je jednu vrlo neobičnu naviku:

"Igrali smo jednu igru: ko može duže da izdrži bez tuširanja", prisetio se Džejson. Danas mu to izgleda nezamislivo: "Sada kada razmišljam o tome, pomislim - druže, kako je to odvratno! O čemu smo uopšte razmišljali!"

bred pit 0720777741.jpg
Profimedia Bred Pit

Na pitanje ko je u toj igri bio pobednik, Pristli je odgovorio jasno: "Bred. Uvek Bred! Mislim da to više ne radi, ali tada je zaista mogao dugo da izdrži bez tuširanja".

U jednom prisećanju, 2015. godine, Džejson je izjavio: "Živeli smo na nudlama i jeftinom pivu - onom koje se prodaje u belim limenkama sa natpisom 'pivo'- i cigaretama".

To je bilo vreme njihove finansijske krize pre nego što je Pristli dobio ulogu u seriji "Beverli Hils", a Pit u filmu "Telma i Luiz". Nakon toga, njih dvojica gube kontakt, ali se Pristli još uvek seća nekadašnjeg cimerskog života. Bred je jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca, a ovaj detalj iz mladosti mu sigurno neće poljuljati tu reputaciju.

BONUS VIDEO:

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili? Kurir TV

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.