Trendovi pantalona se stalno ponavljaju, a sad je na red došao stil osamdesetih i devedesetih. Modni dizajneri su za ovu sezonu inspiraciju pronašli u tregericama, koje su najpre dizajnirane kao praktičan komad garderobe od teksasa koji je udoban za rad. Možda to niko nije očekivao, ali vremenom su postale pravi modni hit.

Istorija tregerica seže do 18 veka, a u početku su ih nosili radnici, vojnici i farmeri, dok ih danas rado biraju i poznati. Na prvom mestu je Dženifer Garner, koja ne može da odoli udobnosti i jednostavnosti teksas tregerica.

Tokom 20 veka ovaj komad odeće su mladi obožavali i podjednako često su ga nosile devojke kao i muškarci. Vremenom je modeldoživeo razne promene, ali suština je ostala ista: tregerice možete da nosite bilo kad i bilo gde i da izgledate dobro!

shutterstock_644376379 (1).jpg
Foto: Shutterstock Tregerice

Iako najčešće kada čujete "tregerice" prvo pomislite na model od teksasa, u ponudi su i modeli od tanjih materijala, koji su favoriti za leto i visoke temperature.

Francuskinjama su tregerice jedan od omiljenih modnih komada i uvek ih imaju u ormaru. Lako se uklapaju uz ravnu obuću poput baletanki ili mokasina, a ispod možete da obučete jednostavnu majicu, košulju ili top. Nabavite tregerice na vreme i prestanite da stojite satima ispred ormara jer ne znate šta da obučete.

 Pogledajte izašto je prsluk najbolji komad 2024.

BONUS VIDEO:

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.